Szekeres Viktor

Az évad legsikeresebb új tévésorozatát szerezte meg az RTL

Az RTL Klub vette meg a Blindspot magyaországi sugárzási jogait.

A Cool-on újabb országos sorozatpremiert láthatnak a nézők: március 24-től csütörtökönként 21.10-től a Rejtjelek című amerikai krimit követhetik nyomon. Az Amerikában is nagy sikerrel futó, eredetileg Blindspot című, 22 részes első szezonnal rendelkező krimi egy minden emlékétől megfosztott nőről szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A Time Square-en, egy sporttáskában találnak rá, amelyen csak egy felirat olvasható: "Hívják az FBI-t!". Mindössze a nő hátára tetovált FBI-os ügynök neve jelent támpontot a hatóságnak, mely képviselői idővel rájönnek, hogy minden egyes tetoválás egy-egy bűntényre utal.


A Blindspot az NBC-n premierjével több, mint 10 millió nézőt ültetett le a képernyők elé este tízes kezdése ellenére, s a kereskedelmi korosztályban 3.1-es ratinget produkált, amivel a nap legnézettebb szkriptelt műsora volt. A nyitó nézettségének pedig kétharmadát a folytatásban is sikerül megtartania, s jelenleg a legnézettebb újoncdrámának számít odakint.

A sorozat főszereplője Jaimie Alexander, akit a Thor Sifjeként ismerhettek meg mostanság nagyon sokan. Az FBI-ügynököt pedig az a Sullivan Stapleton alakítja, akit a Válaszcsapás (Strike Back) című akciószériában húzott le nemrég öt szezont. További szereplők: Marianne Jean Baptiste, Rob Brown, Ukweli Roach, Audrey Esparza és Ashley Johnson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!